Subaru WRX Forum banner
1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
50 Posts
Discussion Starter · #1 ·
The coolant temp gauge in my WRX jumped nearly up the 'H' during my commute home on Friday. This was not accompanied by a check engine light. The temp gauge floated up and down slightly during my drive home, but then it shot almost all the way up to 'H' after I turned onto my street and drove "up the hill" to my house. The cooling fans were operating.

What concerns me most is that I did not see any coolant in the translucent coolant recovery tank -- event after the engine cooled down! As far as I can tell there is no evidence of any coolant leaks. Other fluid levels (engine oil, tranny oil, brake & PS fluids) are at correct levels.

My dealer had just flushed the coolant the day before -- in the course of performing the 30K service. This may be a coincidence, but I don't think so. My dealer has always provideded competent service before, but unfortunately there is always the possibility that they goofed -- and forgot to add sufficient coolant to my car. God-- I hope that is not the case. The car is going back to the dealer on Monday. I will add some coolant before driving it to the shop. Hopefully that will provide adequate protection from damage.

Please let me know if you have had a similar experience, and if so please tell me about the outcome;)
 
1 - 1 of 1 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top