ClubWRX Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #1
hey, have a 08 wrx with a turbo xs cbe and have the stage 1 93 octane map loaded but keep blowing a code wen boosting 4th and 5th gear , its a check engine light trac control light and blinking cruise light the ap reads its wastegate solenoid "a" range/performance ......has anyone experienced this before?.....wat can i do to fix this prob?.... need help cant figure it out
 

·
Registered
Joined
·
33 Posts
the check engine light is for the wastegate soleniod your boosting over what the solenoid is set for for to long.. i had 02 wrx with a boost contoller intake and cbe no tune and if i boost 15psi it would do that.. correct me if im wrong
 

·
Master Baiter
Joined
·
22,114 Posts
You're overboosting. Does Cobb offer a LWG map?
 

·
Master Baiter
Joined
·
22,114 Posts
Robwrx117 said:
how could i fix this and keep my tune??? any ideas..
Don't go WOT in 4th or 5th
 

·
Good news, everyone!
Joined
·
3,856 Posts
how could i fix this and keep my tune??? any ideas..
You don't. Go to the link Rambo provided, flash the LWG version of your map and see if it fixes the issue. After that, call Cobb.
 

·
Registered
Joined
·
1,142 Posts
Out of curiosity are you flooring it at low RPMs in 4th or 5th? Shouldn't do that.
 

·
¯\_(ツ)_/¯
Joined
·
5,808 Posts
how could i fix this and keep my tune??? any ideas..
It will take you all of 5 minutes to fix this with a new map, why wouldn't you want to do that? :screwy:
 
1 - 9 of 9 Posts
Top