ClubWRX Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter #1
:shakehead: i have a 2002 WRX with 125k on it. i bought the car used about 5 weeks ago and i love it! how ever lately i have felt that the turbo isn't kicking as hard. at first i thought i was just getting use to having a turbo but then i did a 0-60 run and i only posted an 8.3. according to every spec i've seen i should be at around 6sec. does anyone have any ideas on adjustments or basic repairs i can do to try to get some of the kick back in it.

also i found an acsess port tuner in the car when i bought it but i haven't been able to get any of the maps to succsefuly change or anything. so im also looking for some answers on that as well. if you have any info that would be great or if you know where i could find the answers i'm looking for that would be great too!
 

·
Registered
Joined
·
4,319 Posts
Well those 0-60 times are usually done by people that know how to drive and they are not holding a stop watch in one hand and driving and shifting with the other....just saying...

Is the car mated to the AP? What all mods are done to it?
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter #4
Well those 0-60 times are usually done by people that know how to drive and they are not holding a stop watch in one hand and driving and shifting with the other....just saying...

Is the car mated to the AP? What all mods are done to it?

I'm not sure if it's mated to the AP how do you tell? Sorry new to All this bas far as mods all there is is a cold air intake.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter #6
Did you find the obd2 cable that plugs into the AP? If so just plug it in and you will
find out real quick.
yea i've got it all plugged it in and tried switching the map and it says it's been sent to the ECU but then i check the current map and it didn't change
 
1 - 8 of 8 Posts
Top