ClubWRX Forum banner

electrical

  1. General Maintenance, Troubleshooting & Accidents.
    Hello ladies and gents, so I was driving my car and it shut off on me so I pulled off to the side and saw the heat gauge went way above the hot mark and my differential lock was also flashing on my dash along with the regular check engine, cruise, traction control, etc. I found it strange as I...
  2. Exterior & Appearance
    Hey all, first time poster long time listener I have been scouring the Internet for aftermarket tail lights for my 04 WRX wagon. Does anyone have any site recommendations or custom shops that will accommodate?? I also seen a wagon have sequential signal lights that made me leave a snail trail...
  3. Everyday Impreza Talk
    Hey everyone, I’m sorry if this isn’t the right place to be posting this but I recently bought an 05’ WRX and just joined the forum. I just have a relatively simple question if anyone can help me. I’m trying to replace the battery cable harness which runs to the starter and all that due to a...
  4. Transmission & AWD
    US 2008 Impreza base model So I blew my 12V dash fuse using a tire pump, no biggie and replaced a fuse, block on driver-side dash. I noticed that slot 7 was missing a fuse, so I Google for the fuse map since I don't have the manual and it lists it as "Combination meter, Integrated unit 15A"...
  5. Electronics/Car Audio
    The starlink/center console screen in my 2016 WRX died this week. I checked the fuses, they're not blown. Now I've got to check wires and behind the dash, anyone have experience with this? Tips on where to start?
  6. Maintenance, service, and repair
    2016 WRX with approx 36K miles. Recently the back up camera doesn't come on when I put it in reverse. Sometimes it will flash very briefly and then go back to the audio screen. The back up lights don't come on either.. I can't figure out what happened, is this a wiring issue? As anyone...
  7. General Maintenance, Troubleshooting & Accidents.
    I've been having this strange issue with my 2002 wrx with 108,000 miles on it. I've searched forums and extensively and I can't find anything similar. This will be a bit long, but I want to give the full background and not leave anything out. About 4 months ago or so I installed a set of cheap...
  8. Electronics/Car Audio
    Problem: My factory installed boost gauge won't light up. I bought my '02 WRX wagon last April that came with the factory installed Lamco boost gauge on the column but the light has never worked. I just figured it didn't come with a bulb but recently took it apart and sure enough it does. I...
  9. General Maintenance, Troubleshooting & Accidents.
    2002 wrx just got the car running. there was an aftermarket alarm (viper) installed but when i bought the car the alarm would trip and go off like every 2 min... you could not even drive the car home when i bought it. long story short i disconnected the horns the alarm still trips it (flashes 2...
Top