Low beams and tail lights out after Protune
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on Low beams and tail lights out after Protune within the Tuning: Electronic Engine Management forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Hi, Got my car back from the shop yesterday; drives fine except I noticed both my low beams were out. ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    19

    Low beams out after Protune

    Hi,

    Got my car back from the shop yesterday; drives fine except I noticed both my low beams were out.

    Here is what I have noticed so far:

    1. Dash lights on
    2. signal/tailouts on
    3. high beams on
    4. parking lights on
    5. Haven't tried cruise control yet
    6. interior cabin lights on
    7. center dash/radio works


    I will test for a couple more things yet, but so far only those mentioned lights were out. I read that it is possible (rare) for a fuse to blow during tuning. Because I'm pretty new to the tuning scene, I have no idea where to start. The tuner shop isn't opened until tomorrow, thinking I can do some investigation today (I won't fiddle with anything ). Can any of you guys share some insight on this?

    Thanks!
    Last edited by youra6; 03-16-2014 at 09:54 AM.

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Rochester NY
    Posts
    29
    Take it back. Ive never heard of this before. Have them fix it, no tune should make your lights stop working. Goodluck bud !

  4. #3
    Moderator Donkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Da boonies
    Posts
    5,992
    I Support ClubWRX
    Probably just coincidence that it happened during tuning. You probably have a bad relay.
    Resident Adviser @ WTF Tuning, LLC
    2002 FORESTER S
    1998 FORESTER S




Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •