Help!!! I screwed up..
Results 1 to 7 of 7

This is a discussion on Help!!! I screwed up.. within the Tuning: Electronic Engine Management forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Ok so my battery has been going flat for the past few days and I went to the dealership for ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Colorado Springs, Colorado
    Posts
    13

    Help!!! I screwed up..

    Ok so my battery has been going flat for the past few days and I went to the dealership for a warranty claim. Well I have my COBB AP installed and I went to remove it after I got jumped off... I turned the car off and went to uninstall it from my ECU...and during the process my battery went dead again when it was only about 78% done... I've referenced the owners manual and it just has associated warnings against turning the vehicle saying that it may render the vehicle inoperable but it runs fine... I tried reinstalling it and the AP gives me error codes.... Some one please help...


    Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User Soobvirgin's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    San Diego
    Posts
    865
    Have you tried calling Cobb?

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Colorado Springs, Colorado
    Posts
    13
    No I'm at work still and don't have time for a lenghty phone conversation... I was just hoping that someone may have had this happen to them in the past and could shed some light on the situation...

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk

  5. #4
    Pro Manscaper Mikie13's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Palmyra, NJ
    Posts
    20,813
    Well if the car runs fine, that's a good thing. Means you didn't brick the ECU...so call Cobb when you get a chance.
    The Hawk-Eye Alliance #90|The Blobeye Syndicate #0|The Stink-Eye Mob #0|N.E.R.D. Founding Member & #3
    2012 Lightning Red WRX Sedan Stock...for now Soon to be OpenSource tuned by: Mattypants @ WTF Tuning
    "If I have 10 ice cubes and you have 11 giraffes, how many pancakes can fit on the roof? Purple, because aliens donít wear hats" -Ying

  6. #5
    Registered User
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Colorado Springs, Colorado
    Posts
    13
    Called COBB they told me that basically my ecu is fine... the stock map took over but with it losing power like it did it messed the software up some how... so I got lucky and for anyone out there reading this... don't be a retard like I was...

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk

  7. #6
    Registered User Soobvirgin's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    San Diego
    Posts
    865
    So how do you fix it?

  8. #7
    Registered User
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Colorado Springs, Colorado
    Posts
    13
    I have to send my AP to cobb and they will fix the software glitch...

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •