boost issue...??
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on boost issue...?? within the Tuning: Electronic Engine Management forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; From looking at where others are making boost with their 16g's i feel like there is something holding my turbo ...

  1. #1
    Registered User wrxwagn123's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    wisconsin
    Posts
    125

    boost issue...??

    From looking at where others are making boost with their 16g's i feel like there is something holding my turbo back from making full boost until about 5k rpm's... im almost positive i dont have any exhaust leaks, my 50/50 bov leaks at idle is that normal? im also having a boost leak test done tomorrow,2002 wrx wagon, MODS: Blouch 16g-xt with a 15psi wastegate actuator(could that have anything to do with it??),decatted stock uppipe, grimmspeed ebcs, dw565 injectors, walboro 255, cobb short ram, turboxs tbe and tmic, mishimoto radiator and silicone hoses, gfb 50/50 bov, protuned at 19lbs jdm v7 6 speed conversion, stage 1 hd ceramic clutch, pretty sure thats it, also my car really hates being under like 2800 rpm's-pretty sluggish i dont have any data logs right now available. thanks for the help

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Admiral Ackbar mycologist's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Late Devonian
    Posts
    12,439
    I Support ClubWRX
    Please start only one thread per topic:

    boost issue...??
    "From a little spark may burst a mighty flame." - Dante
    "The stitch is lost unless the thread is knotted." - Italian proverb

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •