Datalogging with Romraider: - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20

This is a discussion on Datalogging with Romraider: within the Tuning: Electronic Engine Management forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; thanks Donkey! tatrix is on its way tomorrow with a buddy and his 02! however, my eugo didnt show for ...

  1. #16
    Registered User tirerob's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    bug-eyeing in the Bakken
    Posts
    811
    thanks Donkey! tatrix is on its way tomorrow with a buddy and his 02! however, my eugo didnt show for the weekend. so just my first logs for kTwn and me. should be fun learning, and thanks again for the resource pool!
    when my friends come up, i hear, "you sold the camarrrroooh.....HOLY BLEEP A WRX!"
    Ya has that effect on me too.
    Rob

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #17
    Registered User
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Eglin Air Force Base, Florida, United States
    Posts
    22
    I can't get the waste gate or anything about boost to show up in my parameters. Anyone help?

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk

  4. #18
    Moderator Donkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Da boonies
    Posts
    5,962
    I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by KingAroan View Post
    I can't get the waste gate or anything about boost to show up in my parameters. Anyone help?

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk
    All you have to do is click on the boxes. Are you getting any parameters logged? You need to be more specific.
    Resident Adviser @ WTF Tuning, LLC
    2002 FORESTER S
    1998 FORESTER S




  5. #19
    zax
    zax is offline
    \_(ツ)_/ zax's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Neverland Ranch, Maryland
    Posts
    12,550
    I Support ClubWRX I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by KingAroan View Post
    I can't get the waste gate or anything about boost to show up in my parameters. Anyone help?

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk
    Because boost is Manifold Relative Pressure in some defs
    2015 CWP WRX STi ... But how did I get roped back into an EJ motor?!
    Zax's utterly unimaginably stock 2015 STi build thread
    Zax's Shaggin' Wagon Build Thread Now tuned for 99% pure Unicorn Jizz!

    Zach | Moderator -- Mid-Atlantic States, Tech & Modifying & General Repairs
    Rollin' with the Bugeye Mafia #302 | N.E.R.D. Subject Zero
    Facebook me here

    Your Mid-A local board: http://www.clubwrx.net/forums/mid-atlantic-states/

  6. #20
    Admiral Ackbar mycologist's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Late Devonian
    Posts
    12,725
    I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by zax View Post
    Because boost is Manifold Relative Pressure in some defs
    I pointed that out in his thread as well, but I thought he was using an AP.

    Aroan I think maybe you are looking at the screen before it is synched up - did you start the car first and connect then look for those parameters? You don't get the correct choices until it sees the ECU.
    "From a little spark may burst a mighty flame." - Dante
    "The stitch is lost unless the thread is knotted." - Italian proverb

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •