4th gear problems after installing new clutch??
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on 4th gear problems after installing new clutch?? within the Transmission & AWD forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I have a 2003 wrx wagon that i just recently put a clutch in and now if im accelerating hard ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    3

    4th gear problems after installing new clutch??

    I have a 2003 wrx wagon that i just recently put a clutch in and now if im accelerating hard only going from 3rd to 4th the clutch will stay close the the ground and the gear will grind a little bit. (it never did this before the new clutch) any one ever ran into anything like this before??

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User XJman's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    At work
    Posts
    970
    Doesn't sound like the clutch is disengaging

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    3
    So what would that mean has to be done?

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Please select your insurance company (Optional)

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •