Accessport flagstaff
+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

This is a discussion on Accessport flagstaff within the South Western States forums, part of the Regional Discussion category; I was wondering if anyone in or around the Flagstaff area had an accessport that could work on my 03 ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Flagstaff, AZ
    Posts
    3

    Accessport flagstaff

    I was wondering if anyone in or around the Flagstaff area had an accessport that could work on my 03 wrx. had some problems today and many suggestions were a quick tune. Any help is greatly appreciated!

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Sammich Makin' Pwincess wrxtreme06's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    orlando flawduh
    Posts
    12,760
    I Support ClubWRX
    I'm not in the area but just out of curiosity what issues are you having? What modifications do you have?

    desiree
    your friendly, neighborhood subaru girl
    abbigale : 06 impreza wrx tr: cobb stage II
    hawkeye alliance #11:11//
    wingl3ss @ll!ance #17 // lvl 80 N.E.R.D.

  4. #3
    OMG WTF MainFrame's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Texas, United States
    Posts
    8,536
    I Support ClubWRX I Support ClubWRX
    An AccessPort can only be used on one car.. what you're looking for is someone with a Tactrix cable.

  5. #4
    zax
    zax is offline
    \_(ツ)_/ zax's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Neverland Ranch, Maryland
    Posts
    13,326
    I Support ClubWRX I Support ClubWRX

    Re: Accessport flagstaff

    Quote Originally Posted by ewlaclj View Post
    I was wondering if anyone in or around the Flagstaff area had an accessport that could work on my 03 wrx. had some problems today and many suggestions were a quick tune. Any help is greatly appreciated!
    PM me. I'm selling my AP v2.0 for 2003 WRX

    Beamed at your face at approx. 186,000 miles per second via DROID BIONIC
    2015 CWP WRX STi ... But how did I get roped back into an EJ motor?!
    Zax's utterly unimaginably stock 2015 STi build thread
    Zax's Shaggin' Wagon Build Thread Now tuned for 99% pure Unicorn Jizz!

    Zach | Moderator -- Mid-Atlantic States, Tech & Modifying & General Repairs
    Rollin' with the Bugeye Mafia #302 | N.E.R.D. Subject Zero
    Facebook me here

    Your Mid-A local board: http://www.clubwrx.net/forums/mid-atlantic-states/

  6. #5
    Registered User
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Flagstaff, AZ
    Posts
    3
    i took my car out today and did a few pulls in first and second. when i got to 4000 the car lost basically all power. the car kinda jolted. this is the first time this has ever happened. i repeated the problem and watched the boost gauge and i wasnt overboosting at all. the only mods i have are an aem short ram intake and a 3 inch catback.

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •