New To Subaru And Learning How To Fix Cars (Especially Mine) - Page 12
+ Reply to Thread
Page 12 of 18 FirstFirst ... 23456789101112131415161718 LastLast
Results 166 to 180 of 268

This is a discussion on New To Subaru And Learning How To Fix Cars (Especially Mine) within the New Member Hangout forums, part of the Community - Meet other Enthusiasts category; Originally Posted by Flat_four So maxim would be a good equal and What ??? would you say would be a ...

  1. #166
    Registered User 386WRX's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Port Orange Florida
    Posts
    360
    Quote Originally Posted by Flat_four View Post
    So maxim would be a good equal and What ??? would you say would be a good uneqaul thanks. Also is it true that equal help with spool up, or is it any header. It is said the the equal's also make your car sound like a honda is this true

    FF
    Well no. I'm talking about buying a used speedo, and just installing it yourself without help with preserving the correct mileage. What you did is what the dealership does, except Chevy wanted 475$ to do my GTO.
    The tamper code being thrown was common knowledge on American cars, I assumed the same of all cars, or else why not just swap the cluster out when u trade in.

    Sent from my LG-E980 using Tapatalk

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #167
    Registered User livid_wrx's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    South East Michigan
    Posts
    352
    Quote Originally Posted by 386WRX View Post
    Well no. I'm talking about buying a used speedo, and just installing it yourself without help with preserving the correct mileage. What you did is what the dealership does, except Chevy wanted 475$ to do my GTO.
    The tamper code being thrown was common knowledge on American cars, I assumed the same of all cars, or else why not just swap the cluster out when u trade in.

    Sent from my LG-E980 using Tapatalk
    What is up with your quote?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

  4. #168
    Registered User 386WRX's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Port Orange Florida
    Posts
    360
    Quote Originally Posted by livid_wrx View Post
    What is up with your quote?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk


    Meant to quote rambo

    Sent from my LG-E980 using Tapatalk

  5. #169
    Registered User livid_wrx's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    South East Michigan
    Posts
    352
    Quote Originally Posted by 386WRX View Post


    Meant to quote rambo

    Sent from my LG-E980 using Tapatalk
    Hahaha! But that quote was from 2003! Lmao!

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

  6. #170
    Registered User Im_Aquaman's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Phoenix
    Posts
    147
    What should I look at to try and.fix my speedo and odometer? Any plugs or something

    Sent from my HTC One using Tapatalk

  7. #171
    Registered User livid_wrx's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    South East Michigan
    Posts
    352
    What's going on with it? Just not giving you a speed or is the whole cluster dead?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

  8. #172
    Registered User Im_Aquaman's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Phoenix
    Posts
    147
    Everything but the speedometer and the odometer are working. The tach and fuel gauge work fine

    Sent from my HTC One using Tapatalk

  9. #173
    Registered User livid_wrx's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    South East Michigan
    Posts
    352
    Probably the vehicle speed sensor.

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

  10. #174
    Registered User Im_Aquaman's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Phoenix
    Posts
    147
    Google shows that seems to be a common problem for my car. How hard of a fix is it?

    Sent from my HTC One using Tapatalk

  11. #175
    Registered User Im_Aquaman's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Phoenix
    Posts
    147
    Would that have anything to do with my abs light?? http://www.carid.com/2003-subaru-wrx...FZZqfgodqx0AKg

    Sent from my HTC One using Tapatalk

  12. #176
    ¯\_(ツ)_/¯ Rambo's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Portland, OR
    Posts
    5,088
    I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by Im_Aquaman View Post
    Would that have anything to do with my abs light?? Original Equipment® W0133-1781156 - Subaru WRX 2002-2003 ABS Speed Sensor

    Sent from my HTC One using Tapatalk
    The speedometer sensor would have nothing to do with your ABS system. The link you posted is for an ABS wheel speed sensor, one of which is located at each wheel, and is used by the ABS system to detect locked wheels.

    You need a vehicle speed sensor, like this one: http://www.autozone.com/autozone/par...7_0_20285_3498
    Isaac -- 2003 WRX sedan Stg II - Gave its life for mine 6/2013.
    2007 Outback 3.0R wagon
    Proud owner of a N.E.R.D, Member 1.38×10-23

    The pursuit of knowledge is hopeless and eternal... Hooray!!! - Professor Farnsworth

  13. #177
    Registered User Im_Aquaman's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Phoenix
    Posts
    147
    Oh ok sweet! Thanks I'm gonna order the 8 volume repair shop manual. I have the service manual but since I'm sticking to this as my last car I bet it'll be invaluable to me.

    Sent from my HTC One using Tapatalk

  14. #178
    Registered User livid_wrx's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    South East Michigan
    Posts
    352
    Quote Originally Posted by Im_Aquaman View Post
    Oh ok sweet! Thanks I'm gonna order the 8 volume repair shop manual. I have the service manual but since I'm sticking to this as my last car I bet it'll be invaluable to me.

    Sent from my HTC One using Tapatalk
    Definitely. Have you read through that link I sent you?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

  15. #179
    Registered User Im_Aquaman's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Phoenix
    Posts
    147
    Yup! I browsed and saved it. It'll def help me. Thanks

    Sent from my HTC One using Tapatalk

  16. #180
    Registered User livid_wrx's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    South East Michigan
    Posts
    352
    No problem, how old are you btw?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •