Problem with my AC. Help!
+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

This is a discussion on Problem with my AC. Help! within the New Member Hangout forums, part of the Community - Meet other Enthusiasts category; so i have a 2002 bugeye wagon, ever since i got it, the air conditioner doesnt work on 1,2,3, but ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Flagstaff, AZ
    Posts
    15

    Problem with my AC. Help!

    so i have a 2002 bugeye wagon, ever since i got it, the air conditioner doesnt work on 1,2,3, but works great on 4. the defroster and all other heating and cooling operations work, just not the first three levels. any idea what it would be? Thanks!

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Blower motor resistor

    Sent from my MB886 using Tapatalk 4 Beta

  4. #3
    He simply abides. SD_GR's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    CA, US
    Posts
    22,739
    I Support ClubWRX
    Agreed.
    WRX Info Links, Courtesy TheJ
    Man is a brute.... If you're cruel to him, he respects and fears you. If you're kind to him, he plucks your eyes out. Alexis Zorbas
    I lied. I cheated. I bribed men to cover the crimes of other men. I am an accessory to murder. But the most damning thing of all... I think I can live with it. And if I had to do it all over again - I would. Benjamin Sisko
    DISCLAIMER: Opinions expressed are the author's alone and are inherently worthless.

  5. #4
    Registered User
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Flagstaff, AZ
    Posts
    15
    looked up some videos and it looks like thats %100 correct. thanks guys. now hows the installation and removial of the old one?? ha

  6. #5
    Registered User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Should be right behind glove box held in with 2 screws normally....

    Sent from my MB886 using Tapatalk 4 Beta

  7. #6
    Registered User
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Flagstaff, AZ
    Posts
    15
    awesome, thanks agian!

  8. #7
    Registered User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    No prob

    Sent from my MB886 using Tapatalk 4 Beta

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •