05 legacy pinging on accel and P0244
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on 05 legacy pinging on accel and P0244 within the New Member Hangout forums, part of the Community - Meet other Enthusiasts category; Good Morning everyone; Need help with a completely stock 2005 legacy wagon that pings on hard accel and you feel ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3

    05 legacy pinging on accel and P0244

    Good Morning everyone;
    Need help with a completely stock 2005 legacy wagon that pings on hard accel and you feel it hold back for a sec then come back on boost and ping then shut down "limp" then flashing cruise light and P0244 for boost control. I also have a leak from my Intercooler tank seal which I suspect is due to overboost. any suggestions? i dont have any gauges so i dont know how much boost sets the code but suspect Waste gate or Waste gate control solenoid. Then will replace Intercooler.

    2005 STOCK Legacy 175K miles.
    Love the car. Takes me everywhere with all wheel drive and great power!!

    Thanks

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Master Baiter EJ257's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    On a stream bank somewhere
    Posts
    19,514
    I Support ClubWRX
    Welcome

    I'm going to close this thread, since you have another thread in the tech section (where it'll get better exposure) with a bit more details:
    '05 with P0244 and pinging on harder accel
    2005 WRX STi (Mods | Virtual Dyno)

    Resident Tuner @ WTF Tuning, LLC

    "Never trust anything that bleeds for a week and lives ..."

    UNYSOC

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •