New CO Member - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

This is a discussion on New CO Member within the New Member Hangout forums, part of the Community - Meet other Enthusiasts category; Yea i think i got lucky i got the Utah meets and the Denver meets =)...

  1. #16
    Registered User Obi Juan's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Grand Junction
    Posts
    57
    Yea i think i got lucky i got the Utah meets and the Denver meets =)

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #17
    UnBanned Sinister's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Denver Metro Area
    Posts
    17,628
    I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by Obi Juan View Post
    Yea i think i got lucky i got the Utah meets and the Denver meets =)
    true!
    Kevin
    Moderator
    Sinister's Blowoff Valve FAQ
    WRX Gas Mileage FAQ
    Sinister's Progress Thread - 430whp 429wtq - Sold
    Firearms Enthusiasts Thread

    The Sheriff's Star at the bottom left corner rates a user's reputation.
    If you found a user's post to be helpful or quite the opposite, please make it known to them by clicking the Star!

  4. #18
    eug
    eug is offline
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    staten island
    Posts
    11

    help

    i dont know much about cars.. but i was trying to put on a short ram and when i connected the MAF sensor and started the my 02 wrx it would stall..when the sensor was out it worked fine..can someone help me out with this? suggestions... tnx

  5. #19
    UnBanned Sinister's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Denver Metro Area
    Posts
    17,628
    I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by eug View Post
    i dont know much about cars.. but i was trying to put on a short ram and when i connected the MAF sensor and started the my 02 wrx it would stall..when the sensor was out it worked fine..can someone help me out with this? suggestions... tnx
    no... because you're in someone else's thread. Start your own thread in either the trouble shooting, or engine performance.

    (BTW... unplug the battery, and pump your brakes... sounds like you didn't reset your ECU, or you screwed up your MAF while it was out.)
    Kevin
    Moderator
    Sinister's Blowoff Valve FAQ
    WRX Gas Mileage FAQ
    Sinister's Progress Thread - 430whp 429wtq - Sold
    Firearms Enthusiasts Thread

    The Sheriff's Star at the bottom left corner rates a user's reputation.
    If you found a user's post to be helpful or quite the opposite, please make it known to them by clicking the Star!

  6. #20
    eug
    eug is offline
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    staten island
    Posts
    11
    the battery was unplugged and i dont think i messed up the sensor but tnx..
    Last edited by eug; 06-08-2009 at 06:13 PM. Reason: mistake

  7. #21
    Registered User Obi Juan's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Grand Junction
    Posts
    57
    Quote Originally Posted by eug View Post
    the battery was unplugged and i dont think i messed up the sensor but tnx..

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •