New Rotorhead joining
Results 1 to 5 of 5

This is a discussion on New Rotorhead joining within the New Member Hangout forums, part of the Community - Meet other Enthusiasts category; Hey all, I just jumped over from RX7Club.com to say hey. Lots of Subaru's in my circle and they are ...

  1. #1
    Registered User stylEmon's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    PHX
    Posts
    4

    New Rotorhead joining

    Hey all, I just jumped over from RX7Club.com to say hey. Lots of Subaru's in my circle and they are fun to drive.

    I've got a nasty RX-7 T2 with too many mods to list... it's not even a Mazda anymore, haha











    Well, just check it out for yourself.
    The RX-7 Experience
    Thanks

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User stylEmon's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    PHX
    Posts
    4
    I am trying to get the front coil overs taken care of now, so I can mount the other 2 BBS.

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    9
    I'm new here too, I used to have an FD myself, and man there's nothing like the sound of a force fed rotary. Except maybe a cammed pushrod v8 or boosted boxer.

  5. #4
    Sammich Makin' Pwincess wrxtreme06's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    orlando flawduh
    Posts
    12,605
    I Support ClubWRX
    gorgeous rx7! can we at least have a half-assed mod list? lol

    desiree
    your friendly, neighborhood subaru girl
    abbigale : 06 impreza wrx tr: cobb stage II
    hawkeye alliance #11:11//
    wingl3ss @ll!ance #17 // lvl 80 N.E.R.D.

  6. #5
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Tehachapi C.A.
    Posts
    15

    hey me too

    I had a 86 gxl. But now I have an 02 wrx that I need help with......
    Well I bought a 2002 wrx. I have always owned rotary's so dont know to much about boxer engines. Well first off My check engine light came on It said cylinder one misfire. Well after I replaced the plugs the light was stii on. So than me and my buddie "another rotary guy" Thought it had to be a fuel problem I ran cleaner threw it like four times and it went away. Just wondering if this has happened to anyone else and if so what they did to fix it. Thanks for your help. Oh and just curious has anyone done a cobb stage 2 and if so how do you like it??

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •