Outside temp gauge stuck at 56. Help!
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on Outside temp gauge stuck at 56. Help! within the Interior Mods forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; The outside temperature gauge on my STI is stuck at 56 degrees. Any ideas what is wrong or how to ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    135

    Question Outside temp gauge stuck at 56. Help!

    The outside temperature gauge on my STI is stuck at 56 degrees. Any ideas what is wrong or how to fix it?
    2004 WR Blue STi
    Wingectomy
    18" Gram Lights 57F
    Injen CAI
    Prodrive STI springs
    APS 3" TBE
    Ecutek
    306 whp/ 318 lb/ft torque

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    C/S, CO
    Posts
    42
    Uh...maybe drive somewhere hotter or colder...DUH.

    Geez.
    2005 STi Stage 2 n other stuff.

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    135
    Ah...so helpful,

    I found the sensor and checked the connection, which was loose. Works great now! Back up to 76 where it should be. Sorry, east coasters.
    2004 WR Blue STi
    Wingectomy
    18" Gram Lights 57F
    Injen CAI
    Prodrive STI springs
    APS 3" TBE
    Ecutek
    306 whp/ 318 lb/ft torque

  5. #4
    Registered User soon2BWRXd's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Syracuse, NY
    Posts
    254
    Sorry, east coasters.
    Why be sorry? I've got snow coming my way! http://image.weather.com/web/radar/u...edium_usen.jpg
    It'll suck tommorow when it's a high of 9* and I have to go work on a back up power system on a hospital roof!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •