White Face Gauges Died
Results 1 to 7 of 7

This is a discussion on White Face Gauges Died within the Interior Mods forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I installed them myself and they have been working for over a month and then all the sudden I start ...

  1. #1
    Registered User Stealththx's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Channahon, Illinois
    Posts
    219

    White Face Gauges Died

    I installed them myself and they have been working for over a month and then all the sudden I start the car tonight and they are just dead. The needles work but the actual gauge part is dead. What would be the best way to troubleshoot this before I have to tear the dash out again.

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User pityr's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Beaverton OR
    Posts
    804
    check the fuses.
    No one will truely be free until nerd persecution ends.

  4. #3
    Registered User Stealththx's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Channahon, Illinois
    Posts
    219
    Could you be more specific? I checked the fusebox under the hood and they all look good.

  5. #4
    Registered User pityr's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Beaverton OR
    Posts
    804
    Did you use the fuse that came with the gauge covers? I would check that one.
    No one will truely be free until nerd persecution ends.

  6. #5
    Registered User Stealththx's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Channahon, Illinois
    Posts
    219
    I am not even sure if it had a fuse. I guess the only way is to take the cluster out again.

  7. #6
    Registered User Web Foot STi's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Portland, OR
    Posts
    653
    The dash fuses are under the little pocket down below, and to the left of the steering wheel.

    May have blowen the clock fuse? Just a guess.
    Cones don't count at Hillclimbs.

  8. #7
    Registered User Stealththx's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Channahon, Illinois
    Posts
    219
    I'll take a look when I get home but the clock does still work. Thanks for the help!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •