Omori gauge problem
Results 1 to 8 of 8

This is a discussion on Omori gauge problem within the Interior Mods forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Has anyone had a problem with the Omori oil pressure sending unit not fitting in the main plug gallery from ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Florida
    Posts
    45

    Omori gauge problem

    Has anyone had a problem with the Omori oil pressure sending unit not fitting in the main plug gallery from Subaru? Part # 11024AA210. I ordered the part and it doesn't seem to match the threads on the sending unit. Does any one have a solution to this?

    Thanks,

    Brandon

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Florida
    Posts
    45
    1/8 npt -1/8bspt adapter? Can someone confirm or deny this?

    Thanks

  4. #3
    Registered User mourning_air's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    http://www.awdpirates.net
    Posts
    1,602
    Bump
    I'm having this problem right now. any solution?
    <Ryan>
    '00 Silverthorn Metallic 2.5 RS
    '04 San Remo Red WRX Wagon

  5. #4
    Registered User Racenut's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    California
    Posts
    0
    Mine came with about 18" of braided SS hose. The hose fit in the galley plug, and the sender is up and easy to get at. Everything fit fine.

    I'll double check, but I don't remember needing any adapters.

  6. #5
    Registered User mourning_air's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    http://www.awdpirates.net
    Posts
    1,602
    Did your come with that hose? On mine the oil pressure sender is 1/8" an is supposed to screw right into the gallery plug, but the y are threaded differently. A 1/8 npt -1/8bspt adapter sounds like what I need. I have an Autometer oil pressure gauge

    found this somewhat informative thread on nabisco
    http://forums.nasioc.com/forums/show.../t-366112.html
    Last edited by mourning_air; 05-26-2004 at 05:22 PM.
    <Ryan>
    '00 Silverthorn Metallic 2.5 RS
    '04 San Remo Red WRX Wagon

  7. #6
    Registered User mourning_air's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    http://www.awdpirates.net
    Posts
    1,602
    For anyone who runs into this problem the adapter can be picked up at a Pep Boys
    http://www.7453217467431.com/product...Eprd_id=132075
    <Ryan>
    '00 Silverthorn Metallic 2.5 RS
    '04 San Remo Red WRX Wagon

  8. #7
    Registered User Racenut's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    California
    Posts
    0
    Mine came with the braided hose... it's the 52mm Omori '02-03 WRX Style Guage from J-Spec Tuning.

  9. #8
    Registered User mourning_air's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    http://www.awdpirates.net
    Posts
    1,602
    Thanks for your help
    <Ryan>
    '00 Silverthorn Metallic 2.5 RS
    '04 San Remo Red WRX Wagon

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •