egt gauge not working?
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on egt gauge not working? within the Interior Mods forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I just installed my EGT gauge and it's not working. Is there supposed to be a break-in period or shouldn't ...

  1. #1
    Registered User Bliss's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    New York
    Posts
    246

    egt gauge not working?

    I just installed my EGT gauge and it's not working. Is there supposed to be a break-in period or shouldn't it work right away? It's an autometer electrical egt gauge.

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    CT
    Posts
    584
    Did you take the car for a drive and look at it?

    If so and it still dosent work double check your gound, and you sensor connections.

    if all those check out it could be faulty from the factory, but I doubt it, good luck!
    '12 WRB Sedan

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    KC, MO
    Posts
    882
    more details my man

    when you say not workign do you mean it doesn't light up or the temp are reading strangely?

  5. #4
    Registered User Bliss's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    New York
    Posts
    246
    I got it figured out. The ground wire and the 12v wire were'nt connected.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •