Make a mistake again... need help guys :(
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on Make a mistake again... need help guys :( within the Interior Mods forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Well stupid me make a mistake again... seems like everytime I try to do something to my car, I will ...

  1. #1
    Registered User Liam's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    90

    Make a mistake again... need help guys :(

    Well stupid me make a mistake again... seems like everytime I try to do something to my car, I will break something......

    So today I was trying to install a set of nice dash cluster to my 03 WRX but found out the gauges lights are not working... so I took it out and install everything back... just return to stock... but after I finished to put back everything... I drove my car for a test drive... and I found out that my speedometer and rmp meter are not working smoothly... I don't know if I have broke something or what... the needle on the gauges are moving so not smooth like the springs were broken or something...

    so my question is... what should I do? replace the whole cluster or take it to somewhere to fix it?...

    If I replace the whole cluster (2003 WRX), will the mileage on the new cluster follow it own mileage, or will it read from my computer and show the original mileage from my car?

    Thank you guys, hope you guys can help me out Thanks!!

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    64
    im also looking at the same problem

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Sausalito, CA
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by Liam View Post
    Well stupid me make a mistake again... seems like everytime I try to do something to my car, I will break something......

    So today I was trying to install a set of nice dash cluster to my 03 WRX but found out the gauges lights are not working... so I took it out and install everything back... just return to stock... but after I finished to put back everything... I drove my car for a test drive... and I found out that my speedometer and rmp meter are not working smoothly... I don't know if I have broke something or what... the needle on the gauges are moving so not smooth like the springs were broken or something...

    so my question is... what should I do? replace the whole cluster or take it to somewhere to fix it?...

    If I replace the whole cluster (2003 WRX), will the mileage on the new cluster follow it own mileage, or will it read from my computer and show the original mileage from my car?

    Thank you guys, hope you guys can help me out Thanks!!

    Take it apart again and double check every connection, most likely it's that simple...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •