Clutch Pedal Squeak!?
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

This is a discussion on Clutch Pedal Squeak!? within the Interior Mods forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I have a 2004 WRX STI, and my clutch pedal squeaks slightly, and it drives me nuts. Is there anything ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    14

    Clutch Pedal Squeak!?

    I have a 2004 WRX STI, and my clutch pedal squeaks slightly, and it drives me nuts. Is there anything I can do about it?

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User DTR rex's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Chi-town, IL
    Posts
    27,076
    Mine squeaks when cold as well. It is normal.
    Just call me Clark Kent
    ---------------------------------------
    Offical Body Guard for the Bugeye Mafia.

  4. #3
    Registered User kingkeegan's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Boston
    Posts
    165
    My old 03' use to squeak soooo loud. I complained everytime I brought in for service. Everytime they said they would take care of it and they did, The fix usually lasted about a week. Grease does not work.
    NEW ENGLAND F4
    GO SOX!!

    Quote Originally Posted by gasstationboi
    I have no knowledge what so ever about subarus at all...:
    my head is screwy.

  5. #4
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    14
    It just started squeaking at like 9500 miles. :\

  6. #5
    Registered User rr1911's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Central Florida
    Posts
    0
    Quote Originally Posted by DTR rex View Post
    It is normal.
    +1

    i took my car back to the dealer because of this and they kept it overnight and the next day they told me it was normal
    Army Ranger For Life ! Thin Blue Line
    Military Militia # 1911/ Blobeye Syndicate # 1911/ Modifier's Anonymous # 1911/ Hawk-Eye Alliance # 1911
    All We'll Drive
    DIFFERENT STROKES
    EVEN MY DENTIST TOLD ME FLOSS 7 DAYS A WEEK
    POST WH0RE KING

  7. #6
    Registered User Lithoss's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Wichita, KS
    Posts
    167
    I have an 06 with 7500 miles and on it and it squaks once in a while... pretty rare though, and i can't reproduce it...

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •