Alpine touchscreen help...
Results 1 to 6 of 6

This is a discussion on Alpine touchscreen help... within the Interior Mods forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I have the Alpine IVA-W200 installed, but the touchscreen isn't working. I didn't hook up the remote wires thinking I ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    FL
    Posts
    84

    Alpine touchscreen help...

    I have the Alpine IVA-W200 installed, but the touchscreen isn't working. I didn't hook up the remote wires thinking I wouldn't need it, since it's a touchscreen. Would I need to hook up the remote for it to work and what wires do I connect to get this working? All I saw were 2 brown/white wires but I see no connection for them on the alpine harness. Thanks for the help.

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User kiger0183's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    SLC, Ut
    Posts
    617
    does everything work but the touch screen? (ie: power, light, sound)
    Stage II and loving it!

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    FL
    Posts
    84
    Quote Originally Posted by kiger0183 View Post
    does everything work but the touch screen? (ie: power, light, sound)
    Yes everything else works, it's just the touchscreen that doesn't. I also hooked up the PAC TR-7 to it as well. One of the wires go to the blue/white wire which is the remote wire.

  5. #4
    Registered User MengHang's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    MI
    Posts
    300
    I just got a D100 installed. My works fine, but a shop installed mine. You might asks a professional shop or ask for support from alpine.
    Meng Hang

    Ogura Corporation (US Headquarters) Chesterfield Township, MI
    Network System Administrator, IT Supervisor
    Black WRX 2002, ...with 18G with Stock IC.

  6. #5
    Registered User Tek-Fox's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Denver
    Posts
    107
    The remote wire doesn't have anything to do with the remote, or the touchscreen it is a remote turn on lead wire for external amps.

    If everything else works ok, then I think your unit is busted.

  7. #6
    Registered User
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Kentucky
    Posts
    97
    Yup, sounds like you have a broken radio. No wires needed for the touch screen to work.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •