Cluster Dimmer
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on Cluster Dimmer within the Interior Mods forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I was installing the Lamco Boost Gauge today and somehow blew the fuse #12 (illumination) and ever since then I ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    A, A
    Posts
    13

    Cluster Dimmer

    I was installing the Lamco Boost Gauge today and somehow blew the fuse #12 (illumination) and ever since then I cant get the dimmer to work. It is stuck on the lowest setting and is barely visable. I checked the other fuses and are okay. Any thoughts?

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    \_(ツ)_/ Rambo's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Denial
    Posts
    4,834
    I Support ClubWRX
    Check your wiring. The fuse blew for a reason, so trace all your leads. I suppose it might be possible to burn up the dimmer pot, but I doubt that.
    Isaac -- 2003 WRX sedan Stg II - Gave its life for mine 6/2013.
    2007 Outback 3.0R wagon
    Proud owner of a N.E.R.D, Member 1.3810-23

    He who shall be last, shall be sideways and smiling... - Jeremy Clarkson

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    A, A
    Posts
    13
    I pulled the under of the steering column and didn't notice anything strange. The Boost gauge isn't hooked up electrically anymore so that couldnt be the problem could it? (although the wire is still hooked up to the back of the radio deck)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •