05 WRX Guage Cluster Illumination Hotspoting
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on 05 WRX Guage Cluster Illumination Hotspoting within the Interior Mods forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Hello All! I did some research but I seem to be missing the info im looking for. My guage cluster ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    12

    05 WRX Guage Cluster Illumination Hotspoting

    Hello All!

    I did some research but I seem to be missing the info im looking for. My guage cluster lighting is off, some parts of the rpm and speedo, and fuel have spots that are brighter than others. As well as the odometer not lighting up at all.

    Yes, I checked the stalk and have taken pictures to show what I mean.

    Is this problem indicative of bulbs being burnt out or is this that relay under the dash cauisng the problem?

    Also on the 05 WRX are the HVAC controls supposed to light up(ie, vent selection like foot and defrost and foot and dash, the little amber square on my knobs is the only thing that lights up?

    Pictures of said problem.

    Dimmer all the way down


    Dimmer all the way up

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Subaru Newb MainFrame's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Texas, United States
    Posts
    8,162
    I Support ClubWRX I Support ClubWRX
    Looks like you've got an electrical problem.. the HVAC controls should be lit as well. I would guess it's a bad ground somewhere, but who knows. I suppose the next step to fixing it would be to pull it all apart and start checking all the wiring with a DMM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •