indiglo installed...tach won't go past 4k
Results 1 to 9 of 9

This is a discussion on indiglo installed...tach won't go past 4k within the Interior Mods forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I got my procarparts.com indiglo guages installed. They're really nice, but when the tach needle gets up to 4000 rpms, ...

  1. #1
    Registered User hobbzz's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Green Bay, WI
    Posts
    275

    indiglo installed...tach won't go past 4k

    I got my procarparts.com indiglo guages installed. They're really nice, but when the tach needle gets up to 4000 rpms, it rubs the guage faces, and won't go any further. . Anyone know how to remove the needles so that I can remove the oem guage faces?

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User GTIWRX's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Conshohocken,PA
    Posts
    3,273
    eek....i ran into the same problem with my install.....im like very sure you cant get the stock faces off...you can try but i dont think they are removable....take the thing apart again and make sure 1. there is a place for the wire thingy to come out that goes to the controller....then make sure all the plastic pieces are snapped back together.....because if its only rubbing in 1 spot i suspect you just didnt snap it all back together/align the faces properly....if all that dosent work try to get the faces off...if you cant bust out some superglue and just glue the new gauge down in the spot where its rubbing and then just hold it down till it dries....

  4. #3
    Registered User hobbzz's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Green Bay, WI
    Posts
    275
    What did you do to fix yours?

  5. #4
    Registered User
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Long Island,Ny
    Posts
    6
    do not remove them!!! if you have problems when your indiglo goes out you will need them. check to see if there is friction with the face and the tach

  6. #5
    Registered User hobbzz's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Green Bay, WI
    Posts
    275
    Some guys from I-Club told me to use double-sided tape and it worked! Thanks!

  7. #6
    Registered User is2scooby's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Honolulu, HI
    Posts
    4,234
    Great!
    Aloha, Richard...
    Retired Moderator
    TXS Stage 4 UTEC + TMIC + JoeP
    12.75 @ 105.67mph - 1.74 60'

  8. #7
    Registered User JTREX's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    567
    Check to see if there is a piece of rice stuck in there somewhere...
    Drag racing? I like my racing to last longer than the average orgasm...

  9. #8
    Registered User CustomS10's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Western Mass
    Posts
    7,959
    Originally posted by JTREX
    Check to see if there is a piece of rice stuck in there somewhere...
    roflmao
    -Ben-
    Spark it or Park it!

  10. #9
    Registered User hobbzz's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Green Bay, WI
    Posts
    275
    Jtrex...I suppose my $35,000 Maxima was rice because it had oem white faced guages with black lettering . I got the gauges because of what it looked like in the day. I could care less about the indiglo. If you would check my previous posts you would find that I was looking for white faced/black lettering gauges that weren't indiglo. Couldn't find any though.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •