HVAC problems
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on HVAC problems within the Interior Mods forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I messed around with my HVAC controls trying to figure out where to remount my head unit, and now my ...

  1. #1
    Registered User qoncept's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Montgomery, AL
    Posts
    1,204

    HVAC problems

    I messed around with my HVAC controls trying to figure out where to remount my head unit, and now my vent is on the fritz. It'll only work when it's on high (4/4). With the car not running, I can hear the fan start up, but no air comes in the vents, and on 1 I hear nothing. Anyone have any clues as to what I did?

    I found this wiring harness unplugged but I can't find anywhere it would go. Can anyone tell me what it is?

    Edit: That plug is coming out of the stereo wiring harness and I'm guessing it's just the ground for the head unit. Also, I played around a bit more, and with the A/C off, there is no sound at all except when the fan is set to 4.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails IMG_2944.JPG  
    Last edited by qoncept; 07-09-2005 at 06:19 AM.

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User jungdragon's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    socal
    Posts
    324
    yeah that's the ground wire for the radio
    http://www.filtsai.com/sti/stereo/what_is_this.jpg
    03 wrx
    karboy ss/bushings, blitz dtt, catless, prodrive axleback

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •