Omori Boost and EGT gauges installed in Autometer gauge bezel
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

This is a discussion on Omori Boost and EGT gauges installed in Autometer gauge bezel within the Interior Mods forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Picked the package up from j-spec tuning....

  1. #1
    Registered User wizzman's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Andover, MA
    Posts
    566

    Omori Boost and EGT gauges installed in Autometer gauge bezel

    Picked the package up from j-spec tuning.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails gauges1[1].jpg   gauges2[1].JPG   gauges3[2].JPG   random[1].JPG  

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User xq89olp's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    SE Wisconsin
    Posts
    625
    Other than mine being an 04 it will look just like that very soon. Very nice!
    Fat, bald, and lazy. What more could a girl want?

    People are bastard covered bastards with bastard centers.

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    4,016
    M-i-c


    K-e-y



    M--o-u--s-e
    Vanitas vanitatum...et omnia vanitas

  5. #4
    Registered User Hybrid-X's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    925
    Nice. I'll be going from the a-pillar to that, but using defi guages. How do u like the bezel?

  6. #5
    ClubWRX.net Vendor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    494
    Very clean install. Congrats on a set of really good gauges.
    Those fools, EVO vs. STi??? That's like comparing ....wait a minute...there's no comparison. The Suby's still working!!! The evo...well... I hope he got the extended warranty.

  7. #6
    Registered User Dream's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    MN, Twin Cities
    Posts
    2,370
    very nice, car looks hot too

  8. #7
    Registered User bigd's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Denver
    Posts
    1,670
    Quote Originally Posted by gusto
    M-i-c

    K-e-y


    M--o-u--s-e
    lol that took me a second

    the gauges look great
    Dave
    01 RS

  9. #8
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Prescott, AZ
    Posts
    29
    Looks good, and easy to see.

  10. #9
    Registered User xq89olp's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    SE Wisconsin
    Posts
    625
    I was wondering. I have my gauge ready to put in. The needle on the turbo gauge sits just above zero. Does yours?
    Fat, bald, and lazy. What more could a girl want?

    People are bastard covered bastards with bastard centers.

  11. #10
    Registered User bigd's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Denver
    Posts
    1,670
    that means 0 pressure and 0 vacuum. thats normal. it actually should be dead on 0.
    Dave
    01 RS

  12. #11
    Registered User ynotajb's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    mmmm,, tater salad
    Posts
    2,711
    those look good... how much did you pay just for those gauges?
    dude one time i tried to put the trailer bully into the coiler, and I got all messed up

  13. #12
    Registered User D0WNxSH1FT's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Westchester Cnty, NY
    Posts
    6,545
    looking good. im in the market for an EGT soon myself.
    2008 Satin White Pearl WRX Sedan w/ Navi
    2005 San Remo Red WRX Sedan w/ VF34 (traded)
    Pi Kappa Alpha | New England Flat 4

  14. #13
    Registered User wizzman's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Andover, MA
    Posts
    566
    Quote Originally Posted by ynotajb
    those look good... how much did you pay just for those gauges?
    Too much. I got this package but with a mechanical boost guage and paid $360 shipped.

    http://www.j-spectuning.com/product_...products_id/99

  15. #14
    Registered User xq89olp's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    SE Wisconsin
    Posts
    625
    I realize I'm resurecting an old one but where did you tap for the positive wire. If I run a wire from the battery to the gauges pos wire they light up. I tapped into a wire under the dash that lights my tester with the headlights on but wont light the gauges. My car came with the boost gauge and worked fine but that pos wire wont light the new gauges either. I know I need a switched pos wire but I'm a little stumped. Any help would be appreciated.
    Fat, bald, and lazy. What more could a girl want?

    People are bastard covered bastards with bastard centers.

  16. #15
    Registered User bigmikelv's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    206
    i've got a similar setup.
    but with cheap gauges...


    05 4EAT WRX Wagon

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •