clubwrx website is slow
Results 1 to 7 of 7

This is a discussion on clubwrx website is slow within the Improving ClubWRX.net forums, part of the News and Announcements category; it gets really laggy at times, and it sometimes freezes my computer, then i have to restart everything. i try ...

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    438

    clubwrx website is slow

    it gets really laggy at times, and it sometimes freezes my computer, then i have to restart everything. i try going back on but freezes again. Or, in the middle of nowhere, it stops responding. this tends to get really annoying.
    Quick reply to this message Reply  

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User TRex's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    228
    I never notice any













    delays when


















    I'm on the site.
















    Anyone else?
    Dino
    - '03 WRX sedan - SOLD (Jan 07)
    - '06 Infiniti G35 Coupe 6MT (Stock)
    - '05 Volvo S60R - stock (Stock)
    Quick reply to this message Reply  

  4. #3
    Registered User trippy's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    685
    Just this site? What browser are you using although it shouldn't matter. When was the last time you checked for virus/spyware/adware?
    Quick reply to this message Reply  

  5. #4
    Registered User dviousboxer's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    FLORIDUH!
    Posts
    924
    i have not had any delays
    " I'm a bad man"
    Quick reply to this message Reply  

  6. #5
    Banned
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    438
    mozilla firefox with pop-up blocker and i have anti-spyware software.

    when it does freeze, this is the only site that wont work. everything else works
    Quick reply to this message Reply  

  7. #6
    Administrator Trainrex's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Posts
    26,592
    I Support ClubWRX
    Running smooth over here
    Quick reply to this message Reply  

  8. #7
    Registered User SteelCity_WRX's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Pittsburgh PA
    Posts
    362
    I run mozilla too. And upon intial opening of the web page it is very slow, but once I am surfing the site it seems fine. It may have something to do with auto logging me in everytime.
    Quick reply to this message Reply  

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •