Parking lights don't flash when I lock or unlock my car anymore.
Results 1 to 11 of 11

This is a discussion on Parking lights don't flash when I lock or unlock my car anymore. within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Alright guys, I feel pretty damn stupid asking this question. Well, here goes. When I first got my car (got ...

  1. #1
    Registered User iMP|2EZiONS's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Colorado Springs/Boulder, Colorado
    Posts
    1,510

    Unhappy Parking lights don't flash when I lock or unlock my car anymore.

    Alright guys, I feel pretty damn stupid asking this question. Well, here goes. When I first got my car (got it used). The parking lights and brake lights would flash on when I would lock or unlock my car. This was until one of my friends got ahold of my remote . The lights no longer flash, the car just locks or unlocks with the dome light coming on. I have tried the Buzzer Chirp feature (pressing unlock once, then pressing both lock and unlock at the same time) but it was to no avail. I only wake up or annoy my neighbors with the chirps from my horn. Now I don't know if there is a button combination that needs to be performed in order to activate this function or what. But I miss my flashing lights to tell me when the car is locked or unlocked.

    Regards,
    Corey

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User iMP|2EZiONS's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Colorado Springs/Boulder, Colorado
    Posts
    1,510
    Hmmm... Maybe this is the wrong forum for this? If a mod could move this post that would be great. Thanks!

  4. #3
    Registered User wake2snow5's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Ellensburg, WA
    Posts
    465
    I would check some fuses. If that doesn't work I would take it to the dealer.

  5. #4
    Registered User iMP|2EZiONS's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Colorado Springs/Boulder, Colorado
    Posts
    1,510
    Yeah, that's a good idea. I'll just take it over there tomorrow.

  6. #5
    Registered User ZipZip's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    106
    if you have the upgraded alarm, it's likely in valet mode. this happened to me...took me about 3 months to figure out.

  7. #6
    Registered User iMP|2EZiONS's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Colorado Springs/Boulder, Colorado
    Posts
    1,510
    Yeah, I have the upgraded security. What did you do to fix it?

  8. #7
    Registered User ZipZip's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    106
    there's some combo of buttons to press...i'll have to check the owner's manual.

  9. #8
    Registered User Weapon wrX's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    674
    yea the same thing happened to me..check your manuel..its the valet mode enabled..

  10. #9
    Registered User iMP|2EZiONS's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Colorado Springs/Boulder, Colorado
    Posts
    1,510
    Ok, I fixed it. I just didn't know that there was a "valet mode." For future reference all you have to do is open the driver's side door and press the unlock/dissarm button for a couple of seconds. The indicator light should blink a couple times, and then you're out of valet mode! Now I can watch my lights flash when I lock or unlock my car.

  11. #10
    Registered User hybrid gti 2's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    lancaster
    Posts
    956
    I had wondered as mine did it from the word go.
    thanx

  12. #11
    Registered User iMP|2EZiONS's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Colorado Springs/Boulder, Colorado
    Posts
    1,510
    Hahaha no problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •