My brakes
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on My brakes within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; okay, today i got my new brake kits put in...a perrin wilwood 4pot in the front and perrin wilwood 2pot ...

  1. #1
    Registered User WRX_Ender's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Seattle...come find me
    Posts
    28

    My brakes

    okay, today i got my new brake kits put in...a perrin wilwood 4pot in the front and perrin wilwood 2pot for the back...so yea i'm driving down this huge hill to my friends house....and when i hit the bottom i smell this really bad smell...i'm guessing like burning brakes...and just to be on the safe side i decided i'd post...so is this bad? i mean like is this regular for new brakes...or did i do something wrong?
    I'm typing in invisible ink...can't you see?

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Moderator GV27's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Green Mountain, Colorado
    Posts
    5,585
    I Support ClubWRX
    It sounds like you failed to properly bed the pads.

    You should have done something like this:

    http://www.wilwood.com/products/brake_pads/techtip.asp
    "Inasmuch as ye have done it to one of the least of these my brethren, ye have done it to me." -Jesus

    1990 Alfa Romeo Spider Veloce
    1992 Toyota 4Runner SR5 3.Slow
    1993 Honda CBR600F2
    2002 WRX SportWagon *sold*

  4. #3
    Registered User WRX_Ender's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Seattle...come find me
    Posts
    28
    hm..okay i guess that could be it...thanx
    I'm typing in invisible ink...can't you see?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •