No Oil on Dip Stick? - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

This is a discussion on No Oil on Dip Stick? within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Originally Posted by subarutech no..you dont want the car to be running..you want it off..if its running then the oil ...

  1. #16
    Registered User wrxisthebest's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Angels Camp, CA
    Posts
    0
    Quote Originally Posted by subarutech View Post
    no..you dont want the car to be running..you want it off..if its running then the oil will be all over the engine instead of inside the pan ..if it was running you would get a low reading

    no im talkin bout when he had it checked the guys checked it when it was hot oil low reading yes but when u get an oil change change the oil put the amount of oil in and check the dipstick keep adding till the oil shows full on the dipstick!

    run the vehilce for bout ten minutes then check the oil right after shutting off the engine then fill to full!

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #17
    Registered User
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    eprov rhode island
    Posts
    200
    Quote Originally Posted by wrxisthebest View Post
    no im talkin bout when he had it checked the guys checked it when it was hot oil low reading yes but when u get an oil change change the oil put the amount of oil in and check the dipstick keep adding till the oil shows full on the dipstick!

    run the vehilce for bout ten minutes then check the oil right after shutting off the engine then fill to full!
    yes..i recomend any car you just put oil in should be ran for 10 seconds then shut off..then wait a min and check...

  4. #18
    Registered User wrxisthebest's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Angels Camp, CA
    Posts
    0
    Quote Originally Posted by subarutech View Post
    yes..i recomend any car you just put oil in should be ran for 10 seconds then shut off..then wait a min and check...
    agree'd!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •