P0139 CEL with Accessport????
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on P0139 CEL with Accessport???? within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I have catless Helix DP and tsudo catback. I have had the P0139 for a few thousand miles, i unhooked ...

  1. #1
    Registered User SubbyPAT's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    ChicagoISH
    Posts
    36

    Angry P0139 CEL with Accessport????

    I have catless Helix DP and tsudo catback. I have had the P0139 for a few thousand miles, i unhooked the battery, but just came back. When i look up the CEL lights from the AP, it shows no trouble codes found. But i still have the light.

    Any idea?

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Moderator YBNormal07's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    PA
    Posts
    6,245
    I Support ClubWRX
    1. Check the version of the map you are using. If it is older, it may not have the CEL defeat for P0139.
    2. The CEL defeat for the AP only works when installed as a base map. If it is a real-time map, it won't defeat the CEL.

    Go from there.
    tEh PriUs=teH faSTah!@@!
    08 Audi S5 Black Diamond edition
    SOLD: 05 SWP Legacy GT Limited 5MT, 13.3ish@105 (stage 2) crappy stock clutch
    SOLD: 04 MPS/SW WRX Sti. 12.971 @ 103.97 (stock)
    278 AWHP/283 AWT, Catback exhaust
    306 AWHP/341 AWT, Stage 2
    (Scott) Moderator-STi, Drag Racing, Car Purchasing, and Tutorial Forums

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •