Cel P0457
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on Cel P0457 within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Hey guys I'm pretty new to this forums but I need some help. I read through every post regarding the ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    14

    Cel P0457

    Hey guys I'm pretty new to this forums but I need some help. I read through every post regarding the CEL code P0457(emissions evap. Fuel Cap loose). I have a 2004 WRX with a turbo back exhaust, and cobb accessport with stg 2 93 octane. I have checked the gas cap and seal, and then replaced both the cap and seal, checked the black box under the car and found no loose lines, checked the vacumm lines next to the alternator and no luck. My CEL will come on about 50 to 60 miles after a fill-up, and go off about a half a tank or just under. I don't top it off, I go just to when the nozzle kicks off the first time. I have tried to fill it to 3/4 of a tank and it still comes on and then goes off when its under a half a tank. I haven't had the fuel pump ever changed and I don't smell any sort of fuel fumes with the exception of during fueling of course. If anyone has any other ideas please help.

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User rr1911's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Central Florida
    Posts
    0
    take it to the dealership
    Army Ranger For Life ! Thin Blue Line
    Military Militia # 1911/ Blobeye Syndicate # 1911/ Modifier's Anonymous # 1911/ Hawk-Eye Alliance # 1911
    All We'll Drive
    DIFFERENT STROKES
    EVEN MY DENTIST TOLD ME FLOSS 7 DAYS A WEEK
    POST WH0RE KING

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •