boost problem, and i have the pill in, IDK!!!
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on boost problem, and i have the pill in, IDK!!! within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; okay so i have been looking for whats wrong with my 02 WRX since i drove my friends last year. ...

  1. #1
    Registered User 02 midnight blu's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    columbus ohio
    Posts
    0

    boost problem, and i have the pill in, IDK!!!

    okay so i have been looking for whats wrong with my 02 WRX since i drove my friends last year. he is boosting twice as much as me. i have checked the restictor pill and it is in there, the line was a little grimy,like oil maybe, idk, so i cleaned it and put it back in.i really hope i dont have to take it to hell (the dealership). dont kno what the deal is......can anyone help me? i am goin nuts
    Last edited by 02 midnight blu; 11-20-2006 at 08:20 PM. Reason: not what i wanted

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Administrator RayfieldsWRX's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    The Old Folks Home
    Posts
    46,935
    I Support ClubWRX
    According to your profile you're running and up and down, with no EM, right?
    Also, what sort of gauge are you getting your boost numbers from? The stock little gauge?
    --Ray
    Grandfather of the Bugeye Mafia
    2013 Subaru BRZ Limited
    2002 Subaru WRX Bugeyebrid Wagon

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •