HELP high rpm and losing power
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on HELP high rpm and losing power within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I have a '05 WRX with 38k. Having issues with the RPMs in 3rd & 4th. If you are at ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2

    HELP high rpm and losing power

    I have a '05 WRX with 38k. Having issues with the RPMs in 3rd & 4th. If you are at 2.5rpm and accelerate hard, the rpm rev really high but the car does not go. It feels like you lose power (but nothing happens) then the car kicks in hard.

    I have reset the battery and added high octane booster.

    Any thoughts!!

    you can also email me at sawyer10@sbcglobal.net

    Thanks,
    Brad

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User BlkWRXWag's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Trabuco Canyon, CA
    Posts
    2,236
    Clutch.
    -Max.

    06 STU STI
    2006 STU Pro Solo Natl. Champ.
    www.zzyzxmotorsports.com

  4. #3
    Registered User ScoobVee's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,900
    Quote Originally Posted by BlkWRXWag
    Clutch.
    Yep, It should start slipping durring hard acceleration just as boost comes on.
    - Local Riceist

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •