Help! 04 WRX drives fine, but has no power when floored. Just falls on it's face.
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on Help! 04 WRX drives fine, but has no power when floored. Just falls on it's face. within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Have an 04 wrx with cold air intake, front mount, and BOV. Have a Cobb accessport car currently has a ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Hazlet, NJ
    Posts
    17

    Help! 04 WRX drives fine, but has no power when floored. Just falls on it's face.

    Have an 04 wrx with cold air intake, front mount, and BOV. Have a Cobb accessport car currently has a stage 1 93 tune. Car runs fine, but when floored it falls on its face. It just has no power at all. I already have reset the ecu with the AP, changed the maf sensor. Sounds like there is a exhaust manifold leak though, before the turbo. Maybe a blown uppipe gasket. Has anyone else had this issue.

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Master Baiter EJ257's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    On a stream bank somewhere
    Posts
    19,738
    I Support ClubWRX
    You have modifications that aren't accounted for with the ECU mapping. Put the car back to the proper modifications or get the ECU mapping adjusted for the modifications you have.
    2005 WRX STi (Mods | Virtual Dyno)

    Resident Tuner @ WTF Tuning, LLC

    "Never trust anything that bleeds for a week and lives ..."

    UNYSOC

  4. #3
    MAINEiac 11blackSTi's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Land of the Port. ME
    Posts
    2,811
    I Support ClubWRX
    ^what ej257 said.

    Out of curiosity...What kind of BOV do you have? Recirc or atmosphere?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •