Lots of smoke from exhaust P0171
+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

This is a discussion on Lots of smoke from exhaust P0171 within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I'm running a P0171 code. Cleaned MAF sensor and 02 sensor and air filter. Reset then 100 mi later the ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    11

    Lots of smoke from exhaust P0171

    I'm running a P0171 code. Cleaned MAF sensor and 02 sensor and air filter. Reset then 100 mi later the light can back on. Now I have white smoke coming from the exhaust.

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    and the Funky Bunch Calvinball's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Philly Area
    Posts
    5,971
    Looks like you followed my advice from the other thread before I even gave it!

    We need more details about your car. Year, mileage, mods, how long have you had it, etc.
    - Will
    First Mods: What to do and what not to do
    Current Car: 2014 Golf TDI
    Previous Cars:2012 WRB WRX Hatch, 2004 RSX-S, 1998 Grand Prix GTP
    "Isn't it amazing how smart you feel when you just aren't being stupid?"

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    11
    2004 WRX Java Black.

    68,000~ mi.

    TD05 Turbo

    DP (no cats)

    Blitz Nur Spec Exhaust w/ resonator

    Bigger Injectors (not sure how big, will check soon)

    Upgraded FP (not sure which, will check)

    Short Ram w/ recently cleaned and re-oiled K&N Filter

    KYB AGX Shocks

    Coil-Overs

    Tochiko brakes

    Slotted Drilled Rotors

    Tochiko Sway Bars

    Whiteline SB End Links

    Kartboy SS

    Kartboy Rear and regular shifter bushings (nice, although I have trouble shifting into 4th gear when accelerating hard. It pushes me into 2nd unbeknounced to me. Don't like that, any thoughts?)

    Halo retrofitted headlights!

    That's it...

    Check Engine light went off this morning and then after 30 or so miles, it came back on!

    Not sure what's happening...

  5. #4
    Moderator Donkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Da boonies
    Posts
    6,222
    I Support ClubWRX
    Resident Adviser @ WTF Tuning, LLC
    2002 FORESTER S
    1998 FORESTER S




  6. #5
    Registered User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    11
    I am not sure what it is running. It has to have a tune with all these mods and no CEL for this long. I'd like to know...
    Last edited by robbyring; 05-19-2013 at 04:32 PM.

  7. #6
    Registered User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    11
    Actually I do, I don't have an accessport do I don't quite know what in running. I just bought this car. So I'm learning more about it every day. Bidding on an accessport right now in eBay

  8. #7
    Registered User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    11
    Read the p0171 thread. Great link! Thx

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •