TPMS and turn indicators/blinkers - Page 4
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 47 of 47

This is a discussion on TPMS and turn indicators/blinkers within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I saw this thread bumped and was scared and sad that Will's issues might have come back!...

  1. #46
    Luke Skywalker Mikie13's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Palmyra, NJ
    Posts
    20,328
    I saw this thread bumped and was scared and sad that Will's issues might have come back!
    The Hawk-Eye Alliance #90|The Blobeye Syndicate #0|The Stink-Eye Mob #0|N.E.R.D. Founding Member & #3
    2012 Lightning Red WRX Sedan Stock...for now Soon to be OpenSource tuned by: Mattypants @ WTF Tuning
    "If I have 10 ice cubes and you have 11 giraffes, how many pancakes can fit on the roof? Purple, because aliens donít wear hats" -Ying

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #47
    Registered User
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    grand rapids mi
    Posts
    104
    Quote Originally Posted by TankerTruck View Post
    Just an FYI, I installed my winter wheels/tires this weekend, the TPMS light came on after about 30 miles of driving (it flashes for a bit, then stays illuminated).

    My blinkers and all the rest of my electronics work perfectly fine. Let us know what happens.
    the reason y this happened is because you need to initialize your tpms in your new tires. just installed my summer tires and rims and have the same problem.

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •