Thru a p0171
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on Thru a p0171 within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Around 4.5k my car dosent spool as it should. It feels as if it is sputtering. Maybe a fuel issue.s ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sf bay area
    Posts
    1

    Thru a p0171

    Around 4.5k my car dosent spool as it should. It feels as if it is sputtering. Maybe a fuel issue.s Please help m.e resolve this issue

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Banned
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Davey Jones Locker
    Posts
    8,644
    I Support ClubWRX
    Either clean your MAF or swap it out with a known good one. Then go from there. For future reference, the search function works wonders.

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •