fuel pump problems please help !
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on fuel pump problems please help ! within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I'm having issues with the Walbro 255, I was driving my car up a hill and it just died out ...

  1. #1
    Registered User devyn339's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    berwick pa
    Posts
    202

    fuel pump problems please help !

    I'm having issues with the Walbro 255, I was driving my car up a hill and it just died out on me , I checked the fuel pump unhooked the fuel lines from the pump and turned the key and nothing , I then took the pump out of the car and turned the key and it just kinda clicked. I took the pump completelyout and just for ****s and giggleshooked it up to a battery and it turns fine, so I hooked it all back up and turned the key it ran for a sec and shut down and I still didn't hear the pump kick on after it ran for a sec, I unhooked all the lines again and did the same thing and it did it all over again this file pump only has 400 miles on it. If I unhook the fuel lines from the pump it should keep running correct ? Also why would it run for a little before trying to start it then not come back on ?? Any ideas the fuse is fine all connections are good the car only has 1300 miles so I highly doubt fuel filter ?!?!??

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User devyn339's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    berwick pa
    Posts
    202
    Where are the relays at the fuse is good I'm just wondering if possibly that's bad but Idk if it would let the pump run at all

  4. #3
    Registered User devyn339's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    berwick pa
    Posts
    202
    2012 sti btw

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •