Need help ASAP car wont start...
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on Need help ASAP car wont start... within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Hello, I need to be pointed in the right direction. I finished replacing my water pump on my 02 wrx, ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Albuquerque,NM
    Posts
    8

    Need help ASAP car wont start...

    Hello,
    I need to be pointed in the right direction. I finished replacing my water pump on my 02 wrx, reinstalled the timing belt and all the idles, made sure that every thing was lined up and matched. I turned my car on and perfect it didnt skip a beat. let it sit over night and now the car turns over and sometimes idles at around 300rpm and then dies. All the timing marks are dead on. and i dont have a CEL. can someone point me in the right direction?
    Thank you

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Resident meany-rator 06wrx4me's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Nor Cal
    Posts
    11,417
    I Support ClubWRX
    Did you bump or disconnect the cam position or crank position sensors?
    2014 Ford Fiesta ST

    06 WRX, HAWKEYE # 001 <T-boned and sold>

    COILOVER TABLE
    TURBO TABLE

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Albuquerque,NM
    Posts
    8
    I haven touched them. I am in the process of checking my fuel pressure.

  5. #4
    Registered User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Albuquerque,NM
    Posts
    8
    the fuel pump is working perfectly..the cam and crank sensor are connected and now it feels like it wants to start but just gives out in the middle of a crank????

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •