Replaced TGV valves now i have a bad idle
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on Replaced TGV valves now i have a bad idle within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Just replaced my tumble generator valve and sensors now my car is bogging down and can barely stay running, checking ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2010
    Location
    Rhode Island
    Posts
    25

    Replaced TGV valves now i have a bad idle

    Just replaced my tumble generator valve and sensors now my car is bogging down and can barely stay running, checking for air / vaccum leaks but nothing yet, anyone have any suggestions thats ever done this before??? NEED HELP PLEASEEE

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Toboggan T0rque's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Your Mommas
    Posts
    25,514
    I Support ClubWRX
    Do you have any check engine lights or a tactrix cable?


    Lead Wrench @ WTF Tuning, LLC

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2010
    Location
    Rhode Island
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by T0rque View Post
    Do you have any check engine lights or a tactrix cable?
    yes, im getting a p1086 TGV postion circuit low input and a misfire on all 4 cylinders

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •