0-60 in 8.3 :(
Results 1 to 8 of 8

This is a discussion on 0-60 in 8.3 :( within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; i have a 2002 WRX with 125k on it. i bought the car used about 5 weeks ago and i ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    North Colorado
    Posts
    14

    Unhappy 0-60 in 8.3 :(

    i have a 2002 WRX with 125k on it. i bought the car used about 5 weeks ago and i love it! how ever lately i have felt that the turbo isn't kicking as hard. at first i thought i was just getting use to having a turbo but then i did a 0-60 run and i only posted an 8.3. according to every spec i've seen i should be at around 6sec. does anyone have any ideas on adjustments or basic repairs i can do to try to get some of the kick back in it.

    also i found an acsess port tuner in the car when i bought it but i haven't been able to get any of the maps to succsefuly change or anything. so im also looking for some answers on that as well. if you have any info that would be great or if you know where i could find the answers i'm looking for that would be great too!

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Master Baiter EJ257's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    On a stream bank somewhere
    Posts
    19,733
    I Support ClubWRX
    You've already made one thread about the topic:
    Losing boost?
    2005 WRX STi (Mods | Virtual Dyno)

    Resident Tuner @ WTF Tuning, LLC

    "Never trust anything that bleeds for a week and lives ..."

    UNYSOC

  4. #3
    Registered User lytlec's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Central PA
    Posts
    4,302
    Well those 0-60 times are usually done by people that know how to drive and they are not holding a stop watch in one hand and driving and shifting with the other....just saying...

    Is the car mated to the AP? What all mods are done to it?
    <-------- Taylor Swift.
    2006 WRX 330whp. 300wtq. Slow.
    Hawk-Eye Alliance #137
    First Mods...what to do.
    Subaru Guide

  5. #4
    Registered User
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    North Colorado
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by lytlec View Post
    Well those 0-60 times are usually done by people that know how to drive and they are not holding a stop watch in one hand and driving and shifting with the other....just saying...

    Is the car mated to the AP? What all mods are done to it?

    I'm not sure if it's mated to the AP how do you tell? Sorry new to All this bas far as mods all there is is a cold air intake.

  6. #5
    Registered User
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    71
    Did you find the obd2 cable that plugs into the AP? If so just plug it in and you will
    find out real quick.

  7. #6
    Registered User
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    North Colorado
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by THE SHIRMINATOR View Post
    Did you find the obd2 cable that plugs into the AP? If so just plug it in and you will
    find out real quick.
    yea i've got it all plugged it in and tried switching the map and it says it's been sent to the ECU but then i check the current map and it didn't change

  8. #7
    Registered User lytlec's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Central PA
    Posts
    4,302
    What is the current map?
    <-------- Taylor Swift.
    2006 WRX 330whp. 300wtq. Slow.
    Hawk-Eye Alliance #137
    First Mods...what to do.
    Subaru Guide

  9. #8
    Registered User
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    North Colorado
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by lytlec View Post
    What is the current map?
    it's saying the currenet map is 91v130 im not sure what that means and i can't get it to switch to any of the other maps.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •