Losing boost?
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on Losing boost? within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Ok so i finally became a very proud WRX owner about 5 weeks ago and i freaking love my car! ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    North Colorado
    Posts
    14

    Losing boost?

    Ok so i finally became a very proud WRX owner about 5 weeks ago and i freaking love my car! however i did a 0-60 run the other night and posted an 8.3 now i know some of that may be my driving i didn't get the best shift from 1st to 2nd but i thought this car would be posting 6's. my car is mostly stock. does anyone have any idea why this might be happening? i just feel like the turbo isn't kicking as hard. any ideas on why would be very helpful along with anyone elses 0-60 times. thanks!

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Master Baiter EJ257's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    On a stream bank somewhere
    Posts
    19,670
    I Support ClubWRX
    Any way to measure boost?
    2005 WRX STi (Mods | Virtual Dyno)

    Resident Tuner @ WTF Tuning, LLC

    "Never trust anything that bleeds for a week and lives ..."

    UNYSOC

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    North Colorado
    Posts
    14
    Yea i got an after market scanner with the car and it has a boost gauge and i can get it to push 13.4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •