Help me diagnose this... - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

This is a discussion on Help me diagnose this... within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I just wouldn't resurface the 140k original flywheel....

  1. #16
    Registered User Pavia's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Philly/DE area
    Posts
    2,934
    I just wouldn't resurface the 140k original flywheel.
    06 GTO M6 Quicksilver, SLP 455 Bobcat, LS7 Clutch w/ SS line (RPM tune:373rwhp/373rwtq)
    07 WRX TR M5 Garnet Red Pearl w/ Straight PPGs and Cusco front LSD (Agile tune:307whp/343wtq)

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #17
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    26
    Quote Originally Posted by Pavia View Post
    I just wouldn't resurface the 140k original flywheel.
    I'm going with replacing. I've just never had a car with this many miles so that sort of thing doesn't occur to me.

  4. #18
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    26
    Ok, so here's an interesting development...I bought the clutch kit and made an appointment to have it replaced. However, recently the problems have pretty much disappeared. The only thing I can think of is that the temperature has been consistently below freezing for the past week or so, but I have no idea why that would affect it.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •