poor boost and now PO171...
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on poor boost and now PO171... within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Hi guys, I read quite a few posts and cant gwt to a conclusion that seems right. For a copuple ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    23

    poor boost and now PO171...

    Hi guys, I read quite a few posts and cant gwt to a conclusion that seems right. For a copuple months i've felt like my boost hasn't been up to par. I dont know how to check my boost pressure being there is no stock guage and my diognostic computer doesn't show a boost pressure either. Just last night i took off with the throttle wide open and really wasnt feeling the kick at 3500 rpm and my light came on. PO171 System too lean (Bank 1). I am pretty sure I can hear the turbo spooling up. Is it likely the i have a stuck bleed of valve or something? Please help.

    Jeremy

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    He simply abides. SD_GR's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    CA, US
    Posts
    22,479
    I Support ClubWRX
    WRX Info Links, Courtesy TheJ
    The world breaks everyone and afterward many are strong in the broken places. Ernest Hemingway
    I lied. I cheated. I bribed men to cover the crimes of other men. I am an accessory to murder. But the most damning thing of all... I think I can live with it. And if I had to do it all over again - I would. Benjamin Sisko
    DISCLAIMER: Opinions expressed are the author's alone and are inherently worthless.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •