Race Pipe
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on Race Pipe within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Hi. I have a 2004 WRX with turbo-back exhaust system 3'. I installed the race pipe with a new o2 ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3

    Arrow Race Pipe

    Hi. I have a 2004 WRX with turbo-back exhaust system 3'. I installed the race pipe with a new o2 senor on it now my eng light comes on with code PO420-Catalyst system efficiency below threshold. What did i need to do to stop the light from coming on??? Thanks for ALL your help

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Banned
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Dallas, TX / Sterling, VA
    Posts
    6,629
    I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by tttoys View Post
    Hi. I have a 2004 WRX with turbo-back exhaust system 3'. I installed the race pipe with a new o2 senor on it now my eng light comes on with code PO420-Catalyst system efficiency below threshold. What did i need to do to stop the light from coming on??? Thanks for ALL your help
    In order to run that turboback exhaust a tune is required. You're driving the car without one, and you shouldn't be.

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    I have the Cobb Accessport Stage 2 93

  5. #4
    Administrator TheJ's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Bro do you even live in the Dirty South
    Posts
    17,505
    I Support ClubWRX
    This seemed like it needed it own thread.
    -The J
    New Members, CLICK & BOOKMARK these links:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •