2010 wrx issue, traction & hill assist light is on!
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on 2010 wrx issue, traction & hill assist light is on! within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; As the title describes, I own a 2010 WRX base model with under 1,000 miles and today my no traction ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Cleveland
    Posts
    2

    2010 wrx issue, traction & hill assist light is on!

    As the title describes, I own a 2010 WRX base model with under 1,000 miles and today my no traction light (amber) and no hill assist light (amber) came on. Any ideas why they would be on? Is there an issue with my car or did I disable something on accident? I tried to push the traction button, nothing. I tried holding the button, nothing. I looked in the manual, besides going back to the dealer, nothing.

    Do I go back to the dealer or did I do something here?

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    The Fruit mangostick's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    VB VA .. the ghetto on the sea
    Posts
    4,735
    I'd bring it back and have them run the codes.. see whats up. Something isn't right.. could be anything from a loose connection to an actual failure. Wont know until they diag it. First I've heard of this sort of issue.
    OBP 2010 5dr *traded*
    SWP 2013 FRS
    My name is Shawn, I'm a Devout Practicalist and I'm addicted to flat4's
    This page has had 1,666 visits
    SUCH IS MANGO!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •