HELP: 02 WRX Missing Vacuum Hose
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on HELP: 02 WRX Missing Vacuum Hose within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Hi everyone, I have a stock 02 WRX (with a dealer installed boost gauge that is working) which is currently ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1

    HELP: 02 WRX Missing Vacuum Hose



    Hi everyone,

    I have a stock 02 WRX (with a dealer installed boost gauge that is working) which is currently over boosting, this happened once before when a vacuum line came loose... I just reconnected it and everything was ok.

    When the car started over boosting again, I checked that line again and its not only loose its gone.

    In the diagram above I have another "T" fitting in line 3, the "T" is missing a hose... it has 2 hoses at the moment one going to the "T" fitting between the wastegate and the turbo nipple and another going to the boost controller but I cant figure out where the 3rd hose was going... I cant find a dangling hose anywhere.

    Thanks in advance
    Last edited by Havok77; 04-04-2010 at 08:11 AM.

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Admiral Ackbar mycologist's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Late Devonian
    Posts
    12,727
    I Support ClubWRX
    It sounds like the car had or has a manual boost controller. I would put it back as in the picture and make sure the restrictor pill is in there.
    "From a little spark may burst a mighty flame." - Dante
    "The stitch is lost unless the thread is knotted." - Italian proverb

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •