Oil Temp issues
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on Oil Temp issues within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Whats up everyone, I just recently replaced my timing belt, pump, tensioner, and thermostat. I'm usign my cobb accessport to ...

  1. #1
    Registered User Gwangsun's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    NJ
    Posts
    49

    Oil Temp issues

    Whats up everyone,

    I just recently replaced my timing belt, pump, tensioner, and thermostat. I'm usign my cobb accessport to monitor my oil temp and its reading between 199 and 220. It usually stays around 199-205 when driving on the highway and goes up when idle and on the streets. Everything but the coolant was from the dealer. I used prestone coolant.

    Is this an issue and if so what can i do to bring that temp down.
    "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." -Albert Einstein

    Mods
    Cobb Stage 2

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    The Default One SeattleJeremy's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    4,488
    That is the normal operating temperature for your oil

  4. #3
    Registered User Gwangsun's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    NJ
    Posts
    49
    thanks
    "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." -Albert Einstein

    Mods
    Cobb Stage 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •